Booking

Turmuligheter og utflukter

Bor du på Stalheim har du et flottutgangspunkt for utforske noen av Vestlandets mest kjente fjorder og fjell. Siden den moderne turistmes spede begynnelse rundt 1850 har naturen rundt Stalheim trukket til seg reisenede fra alle verdens hjørner. Og det er ikke uten grunn at Nærøyfjorden og Nærøydalen like opp til hotellets terrasse er tatt opp på UNESCOs verdensarvliste.

Fra Stalheim finnes turer og utflukter som passer til alle, gammel som ung, liten som stor, tjukk som tynn,  fra en liten spasertur rundt på Stalheim til krevende turer til de høyeste topper og hele spekteret i mellom disse.  Men foretrekker du å ta det litt roligere så kan vi tilby cruise på Nærøyfjorden eller kanskje en tur opp med den verdensberømte Flåmsbanen. Og om du vil se alt på en dag kan tilby den velkjente ”Norge i et Nøtteskall” rundturen der du starter fra Stalheim og returner til Stalheim.

Til høyre har vi satt opp et turforslag innen hver kategori, men det finnes selvsagt et utall andre muligheter, og vårt resepsjonspersonale har flere forslag på lager. Tur og utfluktsforslagene er alle basert på avreise etter frokost og retur til Stalheim i god tid før middag.   

I tillegg kan vi i samarbeid med gode kollegaer tilby en rekke spennende aktiviteter som: 

Rafting 
Elvepadling
Utforskningsturer på Nærøyfjorden
Paragliding
Hesteridning

Kajakk-Stalheim